Heiligerlee uit.

Met een uurtje minder slaap (voor de meesten, de rest sliep helemaal niet). Ietwat chagrijnijg stapten we de auto in richting het oosten van onze mooie provincie. Aangekomen op het sportpark troffen we onze tegenstander en het 3e elftal van Annen. Martijn kon helaas niet voetballen, hij was niet fit genoeg….Na een korte, maar krachtige warming-up, op een veld dat best wat te wensen overliet rolde de bal tegen een uur of 10. Op het veld gebeurde er eigenlijk niet veel, op de énige kans van Heiligerlee na. De dank aan Livai die er voor zorgde dat deze kans niet verzegeld werd, bleef 0-0 de ruststand.

Na de theepauze ging het kelderklassespel van beide teams onverminderd door. Na een mooie pass door de lucht veranderde Heiligerlee de sport even in basketbal, een merkwaardige hands bal resultaatde niet in een kaart. Na een werkelijk schitterende actie van Stijn, die daarna Quinten inspeelt en na een mooie actie, komen we zowaar met 0-1 voor. Dit was dan ook de laatste actie van Quinten die daarna er met een blessure vanaf ging. Een fanatiek supportende bank zorgde voor irritatie bij de aanwezige thuissupporters. Voor de bankzittende jongens alleen maar meer reden om nog vervelender te doen.

De laatste 10 minuten braken aan en de jongens van Heiligerlee vergaten even dat natrappen bij voetbal verboden is. Met name Tom K en Livai kregen er van langs. Waarna Tom K op geheel eigen wijze erachter kwam dat de scheids geen kaarten had. Al met al een zwaarbevochten overwinning!

Eind goed, al goed!